155
Chillout: Mokka Lounge 2
Galambos Krisztina ajánlata

mokka-lounge-2

Az első hazai lounge válogatáslemez a Karmatronic Records gondozásában, a kiadó bemutatkozása a hazai közönségnek ez a kiváló csemege, színvonalas muzsikák kizárólag magyar zenészek közreműködésével. A válogatás koncepciója az igényes szórakoztatáson túl természetesen az önfeledt kikapcsolódás volt. A lounge zene feloldja a bennünk lévő feszültséget, és tökéletes hátteret szolgáltat a relaxációhoz, beszélgetésekhez, szórakozáshoz. Az igazi gondtalanság receptje. Rohanó munkanapok végén, a lemez ívén lazítva könnyű, emészthető szellemi táplálékra találhatunk. Olyan hangzásokkal táplálhatjuk érzékszerveinket, mint a kellemes hangok, sejtelmes tónusok. Randevú, borozás, relaxáció, étkezés, spirituális megújulás zenei háttéranyaga lehet ez a válogatás.

A CD-n a hazai lounge élvonalbeli producerei kivétel nélkül képviselik magukat. Az előkelő nevek közül talán kiemelhető a Yonderboi, az Anima Sound System, Karányi, Gero. Az angol nyelvű muzsikák tengerében szerényen képez szigetet a Pozsi and Basic Elindultam című magyar nyelvű szerzeménye. A korong csúcspontja az Akama feat. Bonia Another Day című dala. A vokálokat az indonéz származású egzotikus szépség jegyzi. Színvonalas videoklip készült Bonia közreműködésével, amelyet a hazai és a külföldi zenecsatornák kiemelt rotációban játszottak.

A lemez érdekessége, hogy nemcsak hazánkban lehetett megvásárolni, a nemzetközi terjesztésnek köszönhetően a hazai producerek munkái eljutottak szinte a világ minden pontjára. A Mokka Lounge 2 nem csak egy válogatáslemez, mert a szerzemények össze vannak mixelve, egy szerves egészet képezve. A szelekciót és a mix elkészítését az olasz származású zenész, Achilles Sparta jegyzi: a modern elektronikus zenei elemek találkozása a klasszikus szimfonikus hagyomány elemeivel, megspékelve a keleti zenék egzotikumával. A hazai zenepiacon igazi unikumnak számított a kiadvány, mindenki szeretni fogja, aki kedveli az igazi lounge zenéket!

Tracklist:
01. Intro
02. Dedication (guitars by Tomee) – Gero
03. Someday We Gonna fly Away – Karányi Dani
04. But Gindura – Anima Sound System
05. Smoker on the Water Eat Me
06. Shine (Vocal by Virag) – Gero
07. Sweet Chocolate (Vocal by Virag) – Gero
08. Shine on me – A.S. Remix Innerlane
09. Orient Love – Akama
10. My Radio Chill Mix Karmatronic
11. Another Day (vocal by Bonia) – Akama
12. To Survive – Karányi Dani
13. Elindultam (vocal by Bonkáló Éva) – Pozsi and Basic
14. Mokka Life – Akama
15. Even if you are victorious – Yonderboi
16. P5 – Gero


Megtekintés az Online Katalógusban

2023.10.20