434
Külső helyszín
Petőfi dicsérete - Szarka Gyula koncertje
22. Győri Könyvszalon

2023. november 10-12. között rendezzük a város legnagyobb könyves programsorozatát, a Győri Könyvszalont. Könyvbemutatók, programok sokasága és könyvvásár várja naponta a könyvbarátokat. A programok helyszíne: Győri Nemzeti Színház (Czuczor Gergely út 7.); Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross G. út 4.). Már elindult a fizetős színházi előadásokra a jegyvásárlás!

2023. november 10-én (péntek) 19:00 órakor a Nagyszínházban a Petőfi dicsérete című Szarka Gyula koncerten vehetnek részt az érdeklődők. 

A Petőfi Sándor-emlékévhez csatlakozva készült el Szarka Gyula új lemeze, amelyen Petőfi Sándor megzenésített versei és róla szóló dalok hallhatók. A Kossuth-díjas zeneszerző, előadó, a Ghymes együttes alapítója a lemezzel a költőfejedelem születésének 200. évfordulója előtt tiszteleg.
A Petőfi dicsérete című album olyan jól ismert Petőfi verseket tartalmaz, mint a Pató Pál, Reszket a bokor, Falu végén kurta kocsma, A szabadsághoz, Szerelem és bor, a Csokonai vagy a Megy a juhász szamáron. A lemez címadó dala a Petőfi dicsérete viszont saját szerzemény, ő írta a dal szövegét is.

Belépőjegy: 1500 Ft

Jegyvásárlás itt!