96
Játsszunk pantomimet!
3-tól 100 éves korig

Győr városrészeiben június 20. és július 8. között interaktív, vidám szabadtéri pantomim-előadások részesei lehetnek. A Dvorák Patka Színház tagjai, Dvorák Gábor és Patka Heléna gyerekeket és felnőtteket egyaránt játékra várja: 2022. június 28-án (kedden) 18 órára Marcalváros I.-re, a Kovács Margit Iskola előtti játszótérre (Győr, Répce utca 2.) (esőnap: június 30.).

A következő előadás időpontja: 2022. június 29. (szerda) 18 óra Marcalváros II., Dísz tér (esőnap: június 30.). 
A kimondott szavaknál jóval többet mondanak el rólunk, érzéseinkről, szándékainkról a mozdulataink, az arckifejezésünk és a testtartásunk, még akkor is, ha manapság a legtöbb ember nem fordít elég figyelmet a szavakon túli jelzésekre. Dvorák Gábor pantomimművésztől megtanulhatják, hogyan lehet különféle karaktereket ábrázolni; láthatatlan tárgyakat, élőlényeket megjeleníteni. Asszociatív játék, együttes „varázslás” a metakommunikáció és a gesztusok eszközeivel. Az emberi butaság karikírozásával „görbe tükör”-ben láthatjuk mindennapjaink fájdalmait, örömeit, gyarlóságait, – vágyaink és a valóság ellentmondásait.
Az előadást siket és nagyothalló, valamint külföldi nézők számára is ajánljuk!
A belépés díjtalan!
A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” projekt keretében valósul meg.