211
Sabine Durrant: A hátam mögött
Érsek Viktorné ajánlata

sabine-durrant-a-hatam-mogott

Ma reggel egy holttestre bukkantam. A rendőrség hamarosan letartóztat. Innentől kezdve darabokra hullik az életem.” Gaby Mortimer televíziós műsorvezetőnő Londonban él a férjével és a kislányával. Sikeres, gazdag, elfoglalt ember, aki egyszerre próbál jó anya, szerető feleség és elismert riporter lenni. Egyik reggel Gaby egy női holttestet talál futás közben a parkban, és kihívja a rendőrséget. Nem telik el sok idő, és ártatlan felfedezőből első számú gyanúsítottá válik...

De vajon ki az ismeretlen áldozat? Miért van a megölt nő lakásán egy olyan számla, amelyet a műsorvezetőnő bankkártyájával fizettek ki? Véletlen, hogy a meggyilkolt nő Gaby-re hasonlít? Mit titkol előtte a bébiszitter? És miért kell a műsorvezetőnő férjének hirtelen távoli üzleti útra utaznia ahelyett, hogy a felesége mellett maradna? Ahogy a gyanú árnyéka egyre jobban elborítja, Gaby-nek rá kell jönnie: híres emberként ugyanúgy pillanatok alatt összeomolhat az élete, mint bárki másnak.

Sabine Durrant regénye letehetetlen, nagyon izgalmas krimi. Az, hogy ki volt a gyilkos, az utolsó pár oldalon derül csak ki, de én személy szerint nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Ahogyan a sorozatról írják, amelyben A hátam mögött is megjelent, a világ nívós, szórakoztató irodalmának a legjavából válogattak. Ez így van. Ajánlom mindenkinek.


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.06.14