89
Elisabetta Gnone: Fairy Oak 6. - Flox őszi bolondságai
Óbert Klára ajánlata

elisabetta-gnone-fairy-oak-6-flox-oszi-bolondsagai

Mindig így történik, valaki egy szeptemberi napon elkövet valami furcsaságot, amely még a furcsábbnál is furcsább, és attól a pillanattól, egy hónapon keresztül, de néha akár két hónapig is, Fairy Oakban minden eltér a normális kerékvágástól. Ezt úgy nevezik, „a Szezonális Bolondságok Tánca”. Mulatságos, ami ezekben a napokban történik, ugyanakkor csodálatos is, mert mindenki a legtöbbet adja önmagából, már ami a fantáziát, az erőt, az ügyességet, no és a… furcsaságokat illeti.

Még a fák is ismerik a tréfát. Mintha az egész Völgyet megbabonázták volna. Floxnak pedig van ezzel kapcsolatban egy elmélete: elég, ha belenézünk a táncoló szemébe, azonnal megértjük… De ezt hagyjuk meg inkább Floxnak: árulja el ő a titkot. Flox természetesen a szivárvány színeiben pompázó kislány, Viní és Babú legjobb barátnője.

Elisabetta Gnone Fairy Oak sorozatának 6. része, a Flox őszi bolondságai róla szól és a barátságról, amely - bárhová is fordulsz - ott terem előtted, és amely időnként véraláfutásos, lilás nyomot hagy, de nem csak a bőrödön…


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.02.22