38
Pop: Michael Jackson - This is It
Galambos Krisztina ajánlata

michael-jackson-this-is-it

Michael Jackson utolsó albuma halálának évében, 2009-ben került a boltok polcaira. A dupla lemez az azonos című mozifilmhez készült. "Ez a dal ismét bebizonyítja, amit a világ már eddig is tudott, hogy Michael Jackson a világ egyik legnagyszerűbb isteni ajándéka" - mondta John McClain, az album egyik producere.

A kiadvány első CD-je Michael Jackson legnagyobb slágereit tartalmazza eredeti, album verzióban, mégpedig a filmben való elhangzás sorrendjében. A korong végén két változatban hallható a soha korábban meg nem jelent This Is It című újdonság. A film záródalaként is funkcionáló felvétel különlegessége, hogy Michael testvérei háttérvokáloznak benne.

A második CD-n pedig ki nem adott demo verziókban hallgathatjuk meg a legendás énekes klasszikus slágereit. Ezen a korongon található még egy prózai mű is Planet Earth címmel, amely szintén itt szerepel először. A 2 CD-t tartalmazó kiadvány magába foglal egy 36 oldalas emlékfüzetet is, amelyben Michael Jackson utolsó koncertpróbáján készült exkluzív fotók láthatók.

Tracklist:
CD 1
01. Wanna Be Startin' Somethin'
02. Jam
03. They Don't Care About Us
04. Human Nature
05. Smooth Criminal
06. The Way You Make Me Feel
07. Shake Your Body (Down To The Ground)
08. I Just Can't Stop Loving You
09. Thriller
10. Beat It
11. Black Or White
12. Earth Song
13. Billie Jean
14. Man In The Mirror
15. This Is It
16. This Is It (Orchestra Version)
CD 2
01. She's Out Of My Life (Demo)
02. Wanna Be Startin' Somethin' (Demo)
03. Beat It (Demo)
04. Planet Earth (Poem)


Megtekintés az Online Katalógusban

2021.01.15