Közösségi oldalaink

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a virtuális térben is várja olvasóit. Kövessenek bennünket a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon! Közösségi oldalainkon tájékozódhat rendezvényeinkről, újdonságainkról, érdekességeket olvashat a kultúra minden területéről, valamint kedvenc városunk múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Ha kedve van, játszhat velünk, tanulhat és tanácsokat kaphat tőlünk, ötleteket meríthet belőlünk.

Facebook

A világ legnagyobb közösségi oldalán Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér, ill.@gyorikonyvtar néven vagyunk jelen. Átlagosan napi nyolc poszttal jelentkezünk (hétvégén is) könyvvel, filmmel, zenével és művészettel kapcsolatos képekkel és linkekkel, érdekes, vicces vagy fontos kulturális információkkal, melyekhez várjuk a like-kot és megosztásokat, ha megnyerte tetszésüket, és hozzászólásaikat, ha van véleményük. Szívesen fogadjuk észrevételeiket és javaslataikat, és válaszolunk kérdéseikre, ha hozzászólásban vagy üzenetben megkeresnek bennünket. Fotóalbumainkból megismerkedhet könyvtárunk összes telephelyével, ill. az itt zajló tevékenységgel, programokkal.

Youtube-csatorna

Youtube-csatornánkat Dr. Kovács Pál Könyvtár néven találják meg a legnagyobb videómegosztó portálon. Az általunk készített, ill. a rólunk, vagy valamely rendezvényünkről készült videókat tartalmazza. Ezen kívül néhány interjú is helyet kapott benne. A Lejátszási listák menüpontban tematikusan csoportosítva találhatók meg ezek a felvételek. Böngésszenek közöttük, s ha tetszett, amit láttak, iratkozzanak fel csatornánkra.

Instagram

Az Instagramon Dr. Kovács Pál Könyvtár vagy @dr.kovacs.pal.konyvtar néven találhatnak meg bennünket. A legnagyobb képmegosztó hálózatra könyvtárunkról (ill. könyvtárainkról és művelődési házunkról) és az ott folyó munkákról, valamint rendezvényeinkről töltünk fel képeket. Ezáltal bepillantást nyerhetnek egy, a városban 11 telephelyen működő, és a megyében 160 községnek könyvtárellátási szolgáltatást nyújtó intézmény mindennapjaiba.

TikTok

A TikTok a rövid formátumú mobil videók vezető platformja. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid zenei és szinkronizáló videókat készítsenek 3 másodperctől akár 3 percig. Itt könyv és programajánlókkal is jelen vagyunk gyorikonyvtar vagy Dr. Kovács Pál Könyvtár néven.