2926
Darren Shan: A vámpírok hegye
Galambos Krisztina ajánlata

darren-shan-a-vampirok-hegyeHat év telt el azóta, hogy Darren elszegődött a Rémségek Cirkuszához. A fura társaság immáron családtagnak tekinti a félvámpírt, főleg azóta, hogy megmentette Evra, a kígyótestű fiú életét. Azonban a Vámpírok Tanácsa is tudomást szerez az ifjú inasról. Ez azt jelenti, hogy a tábornokok és a hercegek látni kívánják. Egy tanítványnak nem sok választási lehetősége van, mestere mindig megmondja mit, mikor és hogyan kell tennie. Ehhez a felálláshoz az időközben eltelt nyolc év alatt bőven lett volna ideje hozzászokni, ám még mindig érik meglepetések.

Darren Mr. Crepsley és két csuklyás társaságában elindul a messzi hegységbe, a Tanács ugyanis ott tartja a gyűléseit. Az út korántsem veszélytelen: amerre lépnek, mindenütt vérengzés nyomaira bukkannak. Darren rémisztő felismerésre jut: nincsenek egyedül. Nemcsak a havas-jeges Vámpírok Hegyével kell megküzdeniük – az úton megelőzték őket a vérpisztolyok… Mi történik Darrennel, ha bemutatják a Vezérkarnak és a hercegeknek? Helyreáll-e embersége, avagy örökre beszippantja a sötétség? Egyvalami biztos: sohasem hitte volna, hogy ennyi halálos veszedelmet rejt a szertartás, mellyel befogadják a vámpírok klánjába…

Az tinihorror sorozat negyedik kötete, A vámpírok hegye éppoly gyomorszorítóan izgalmas, mint az előzőek: A rémségek cirkusza, A vámpír inasa és A vérszipolyDarren Shan ezúttal is újabb és újabb meghökkentő kalandokba keveredik, s egymás után küzdi le a nehézségeket.


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.10.09