456
Egy boltkóros naplója
Szilvási-Szabó Éva ajánlata

egy-boltkoros-naplojaP. J. Hogan filmje Sophie Kinsella azonos című könyve alapján készült, kizárólag csajoknak, sőt kizárólag olyan csajoknak, akik nem olvasták a könyvet, mert a 2009-ben készült romantikus vígjátéknak nem sok köze van az eredetihez. Ennek ellenére kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas. Rebecca Bloomwood (Isla Fischer) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál (Krysten Ritter) lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás.

Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt.

Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.09.14