197
Krusovszky Dénes: Levelek nélkül
Könyvbemutató

A Kortárs Irodalmi Estek keretén belül 2023. 09. 29-én (pénteken) 18 órakor Krusovszky Dénessel találkozhatnak a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (9021 Győr, Baross G. út 4.). Az íróval Werner Krisztina újságíró beszélget Levelek nélkül című könyve kapcsán.

Levelek nélkül
Egy kelet-magyarországi kisvárosban egyszer csak ledobják a fák tavaszi leveleiket. Mi történhetett: természeti katasztrófa vagy emberi mulasztás? Hogyan lehet tovább élni a hétköznapokat a megváltozott körülmények között?
Koroknai János, a városi gimnázium magyartanára nyomozni kezd a rejtély után. A közeli idősotthon, a tantermek és a barátai háza között ingázik a város utcáin, s eközben lépésről lépésre közelebb kerül nemcsak a saját családja titkainak, de a tágabb közösség működésének és működésképtelenségének megértéséhez is.
Hogyan lehet egy ésszerűtlenül működő világban ésszerűen viselkedni? Egy széthulló társadalomban, széteső családban megőrizni a józan eszünket? A nagy sikerű Akik már nem leszünk sosem után Krusovszky Dénes második regénye ezekre a kérdésekre keresi a választ.

A belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várunk!