293
Kim és Krickitt Carpenter, Dana Wilkerson: Fogadom
Érsek Viktorné ajánlata

kim-es-krickitt-carpenter-dana-wilkerson-fogadom

- Krickitt, meg tudja mondani, ki a férje?
Krickitt rám nézett, majd a terapeutára. Biztos voltam benne, hogy mindenki hallja, milyen vadul dobog a szívem, amint csendben és kétségbeesetten vártam a feleségem válaszára.
- Nem vagyok házas – felelte határozottan.

Kim Carpenter edző egy unalmasnak ígérkező napon felveszi a telefont, hogy megrendeljen néhány dzsekit baseballcsapata számára. Nem is sejti, hogy a hívást követően az egész élete megváltozik: a megrendelést felvevő hölgy hangja belekúszik a fülébe, és többé nem tud szabadulni tőle. Hamarosan egekbe ugrik a telefonszámlája, aztán vőlegény, majd férj lesz belőle. A mesébe illő találkozás azonban egy autóbalesetet követően a legszörnyűbb rémálommá válik: felesége amnéziájának köszönhetően közös múltjuk teljesen törlődik az asszony emlékezetéből…

Kim és Krickitt Carpenter Dana Wilkerson segítségével megírt regényében egy megtörtént eseményről olvashatunk a férj leírása alapján. A Fogadom szívszorító történet egy küzdelemmel teli időszakról, az újrakezdésről, egy kapcsolat újbóli felépítéséről. A Carpenter házaspár jelenleg az új-mexikói Farmingtonban él két gyermekével. Küzdelmeik és harcaik sokak számára jelentettek bátorítást, az elmúlt húsz évben pedig rengeteg emberrel osztották meg tapasztalataikat. A könyvből film is készült Rachel McAdams és Channing Tatum főszereplésével.


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.11.15