940
XXI. Győri Könyvszalon 2022. november 18-20.
A programok már elérhetőek

Alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez. Takarékos, kicsit kisebb lesz a XXI. Győri Könyvszalon, de lesz: november 18-tól 20-ig új helyszínen, a Kisfaludy Károly Könyvtárban rendezzük meg. Az alkotói díjat idén Vári Fábián László Kossuth- és József Attila-díjas kárpátaljai írónak adjuk át.

A könyvszalon megnyitójára november 18-án (pénteken) 11 órakor a Városháza (Győr, Városház tér 1.)  dísztermében kerül sor. Köszöntőt: Prof. Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város polgármestere. Az Alkotói Díj átadása Vári Fábián László költő, író, néprajzkutatónak. Laudáció: Dr. Jánosi Zoltán irodalomtörténész, a Magyar Napló Kiadó irodalmi vezetője.
Az Ünnepi műsorban közreműködnek:
- Rezeda Népzenei Együttes, művészeti vezető: Kozma László
- Jáger András színművész
- Hangraforgó együttes
- Műsorvezető: Kaszás Kinga
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2022. november 10-től, a regisztracio@gyorikonyvtar.hu e-mail-címen lehet.

A Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross u. 4.) félszáznál is több szerzővel találkozhatnak az érdeklődők, emellett dedikálásokkal, Mesesarokkal, remek beszélgetésekkel várjuk a közönséget. A könyvbemutatók mellett számos kötet és kiadvány a helyszínen megvásárolható lesz.  

A három nap teljes programját már tanulmányozhatják a Győri Könyvszalon honlapján.

Vagy letölthetik a programfüzetet innen.


Figyeljék friss híreinket honlapunkon, Instagram és FB oldalunkon, a Győri Könyvszalon weboldalán és a könyvtár Győri Szalon című internetes kulturális magazinjában.

2022.11.02