314
Külső helyszín
Újvárosi esték
Simon Márton & iamyank zenés irodalmi estje TELT HÁZ!

2022. október 7-én (pénteken) 19 órakor a Menház színháztermében (Győr, Kossuth Lajos u. 24.) folytatódnak a kortárs irodalmi esték. Most Simon Márton & iamyank látogat városunkba, és ad izgalmas, zenével fűszerezett műsort.

Simon Márton költő, slammer – az utóbbi tíz évben három verseskötete jelent meg: Dalok a magasföldszintről, Polaroidok és Rókák esküvője. Idén az ő válogatásában jelent meg a Helikon Zsebkönyvek sorozat 99. kötete 99 magyar vers címmel.

iamyank zeneszerző, producer – munkáinak jellegzetessége elsősorban semmibe révedő, pozitív melankóliába süppedő hangulat és a néhol barátságos, néhol hűvös zenei szövetek összessége. Az utóbbi években a klasszikus zenei hagyományok és konceptuális ambient felfogás közös nevezőit kutatja. Simon Mártonnal közös fellépéseik során bátrabb, határozottabb mozzanatokkal igyekszik önmaga és a kiszámíthatóság kontrasztjaként funkcionálni.
A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni 2022. szeptember 26-tól, a regisztracio@gyorikonyvtar.hu email címen lehet.

Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001.