286
Riordan-Lerangis-Korman-Watson: A 39 kulcs 11. – A Vesperek támadása
Szabó Szilvia ajánlata

riordan-lerangis-a-39-kulcs-a-vesperek-tamadasa

A Könyvmolyképző kiadásában megjelenő regényfolyam, a 39 kulcs igazi gyerek-akciókönyv – már ha van ilyen, de inkább nagyobbaknak ajánljuk, ők viszont imádni fogják.

A történetből kiderül, hogy Amy és Dan Cahill családja a leghatalmasabb a világon, de az erő forrását elrejtették a világ számos pontján, és csak úgy lehet újra feléleszteni, ha megszereznek 39 kulcsot. Persze számos kihívással is szembe kell nézni, és olyan is előfordul, hogy egymillió dollárt kínálnak a gyerekeknek, ha lemondanak a kulcsról. Igazi üldözős, izgalmas sorozat ez.

A 11. részben, A Vesperek támadásában a tizennégy éves Amy Cahill és öccse, Dan azt hiszi, visszatérhetnek régi életükhöz, miután megtalálták a családi hatalmat rejtő 39 Kulcsot. De óriásit tévednek. Ugyanis az árnyékban ott lapulnak veszélyes ellenségeik, a Vesperek, akiket semmi nem állít meg abban, hogy megszerezzék a Kulcsokat. Négy remek író – Rick Riordan, Peter Lerangis, Gordon Korman és Jude Watson – állt össze, hogy felfedje a Vesperek és a Cahillek között dúló ötszáz éves, titkos háborút. A Vesperek támadnak, és a világ végveszélyben van...


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.05.03