397
Böszörményi Gyula: Gergő és az álomvámpírok 1.
Szilvási-Szabó Éva ajánlata

boszormenyi-gyula-gergo-es-az-alomvampirok-1

A Keleti Varázsvilág legfőbb révülő nélkül darabokra hullik. A Világfa kiszárad, az ősi mondákat, regéket őrző levélvirágok lehullanak. Az avatott sámánná vált Gergő és húga, Zsófi, aki az Árnyjurta ígéretes rémálom-vadász növendéke, nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy kiderítse, hová tűnt Kende igaz utódja, az új Főtáltos. A háttérben sötét erők munkálkodnak, hogy elrejtsék a Főtáltos igazi kilétét, és helyébe hamis vezetőt ültessenek.

Az Álomvámpírok előző kötetének végén Gergő és Zsófi rettenetes csapdában találták magukat. A folytatásban fény derül a Gyökérszint alatt lakozó, félelmetes teremtmények titkára, és a Keleti Varázsvilág megvívja végső csatáját a fennmaradásért. Ráadásként döbbenetes választ kapunk arra a kérdésre is, hogy ki Kende utódja, a Legfőbb Sárkányőr, akit úgy emleget a bűbájosok közössége az új Főtáltos...

Böszörményi Gyula Álomfogó-sorozatának 4. kötete, a Gergő és az álomvámpírok 1. a Gergő és az álomfogók, a Gergő és a bűbájketrec, valamint a Gergő és a táltosviadal folytatása.


Megtekintés az Online Katalógusban

2022.01.04