289
Vizek világa
Pályázati füzet felső tagozatos tanulóknak

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára Vizek világa címmel felsősöknek szóló pályázati füzetet jelentetett meg. A víz a Föld felületén megtalálható egyik leggyakoribb anyag, a földi élet alapfeltétele. Bolygónk felületének 71%-át víz borítja, ennek csupán 2,5%-a édesvíz, a többi sós.

Tudjunk meg minél többet erről a vegyületről, amely kitölti a világ óceánjait és tengereit, az ásványok és kőzetek alkotórésze, a növényi és állati szervezetek pótolhatatlan összetevője!

A rejtvényfüzethez hozzá lehet jutni a Gyermekkönyvtárban nyitvatartási időben, vagy le lehet tölteni honlapunkról erre a linkre kattintva. A feladatok megoldásához segítséget nyújtanak az irodalomjegyzékben felsorolt könyvek, amelyek könyvtárunkban helyben használhatók. A könyvtárban ingyenesen rendelkezésre áll az Internet is, amelynek használata egyes feladatoknál szükséges.

Beérkezési határidő: 2021. november 22. (hétfő) 18 óra, személyesen a Gyermekkönyvtárban, vagy levélben a 9023 Győr, Herman Ottó u. 22. címen.

A pályázóknak jó szórakozást, tartalmas időtöltést kívánunk! A helyes megfejtést beküldők könyvjutalomban részesülnek.

2021.10.18