305
Soma Mamagésa: Öngyógyító hangoskönyv
Szilvási Krisztián ajánlata

soma-mamagesa-ongyogyito-hangoskonyv

Az emberiség elérkezett a materiális szemlélet, az anyagba süppedtség legaljára. Elérkezett egy korszak vége, és ezzel együtt egy új korszak kezdete. Új fizika (kvantumfizika), új medicina, új biológia, és a férfi-nő viszonyában új egyensúly teremtődik éppen. Beköszöntött a spirituális felébredés időszaka, és ezzel együtt a szellemi megújhodás ideje, el kell engednünk a sok-sok régi ideológiát, hitrendszert. Meg kell látnunk, egyedül a tudatosság vagyunk mi magunk.

Spitzer Gyöngyi, vagy ahogyan mindenki ismeri, Soma rendkívül sokoldalú ember: énekes, előadóművész, műsorvezető, újságíró, életszemléleti tanácsadó, spirituális tanító. Sok tekintetben állandó „divatot diktál”, de szemléletet mindenekelőtt. Az öngyógyító technikákban immár húsz éves tapasztalattal bíró szerző 2014-ben kiadott könyvében összegezte a lelki wellnessein, önmegismerő-önfelszabadító kurzusain és belsőerő-fejlesztő táboraiban alkalmazott egyéni és csoportos technikák tanulságait, a különféle szakemberek által alkalmazott módszereket.

A Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által megjelentetett hangoskönyv maga Soma előadásában beszél meditációról, jógáról, böjtről és tisztítókúráról, a kreativitás gyógyító erejéről, illetve a csodákról. A gondolatébresztő magokat elvető, önsegítő technikákból összegyűjtött válogatás saját személyes élményeivel egészül ki, miközben a legfontosabb javaslata így hangzik: ne a gyógyító technikákban higgy, hanem mindenekelőtt saját magadban!

Tartalom:
CD1:
01. A tudatosság útján
02. Az öngyógyítás képessége
03. Akarjak vagy ne akarjak
04. A lélek nyelve a betegség
05. Az énrészeinkről
06. A kulcs: önmagunk szeretete

CD2:
01. Csodák márpedig vannak
02. Benne a végtelen lehetőségekben
03. A kreativitás gyógyító ereje

Előadja: Spitzer Gyöngyi
Teljes játékidő: 142 perc
Formátum: 2 audio CD

Megtekintés az Online Katalógusban

2021.04.23