1836
Kiskedvencek képekben
MEGHOSSZABBÍTOTTUK A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐT!

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér egy állatbarát közösség létrehozása céljából FOTÓPÁLYÁZATOT hirdetett „Kiskedvencek képekben” címmel. A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázati határidőt meghosszabbítottuk! Legyenek résen, figyeljék a legjobb pillanatot, a legbájosabb pózt! Fényképezzenek!

Pályázni városrészenként lehet kedves háziállatukról, „kiskedvencükről” készült képekkel.

A képek készülhetnek fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal. A beküldött képeknek egyenként legalább 1,5 MB méretűnek kell lenni. Az ennél kisebbeket a szervezők automatikusan kizárják a pályázatból.

Egy alkotó maximum 2 db fotóval pályázhat, amelyeknek címet kell adni. A képfájlok nevébe bele kell írni az alkotó nevét ékezetes betűt nem tartalmazó formában, valamint a kép sorszámát. Például: Kovács Béla, a fájlnévbe beírandó forma: Kovacs_Bela_1 (Kovacs Béla, 1. számú kép)


A pályázati anyagot az alábbi e-mail címre kell küldeni: gyorikiskedvencek@gmail.com 

Az e-mailben meg kell adni a pályázó nevét, telefonszámát, lakcímét, és a lakóhely szerinti városrészt, amelyeket a szervezők a pályázattal kapcsolatos kommunikációhoz használnak fel. A képek címét is ide kell leírni. Példa: 1. Az alvó oroszlán, 2. Az ébredő oroszlán.

Beküldési határidő: 2021. MÁRCIUS. 31. 24.00 óra.

Értesítés a zsűrizésről: 2021. ÁPRILIS 15-IG.

A fotókat a beérkezést követően  a kép címének és a beküldő nevének feltüntetésével a Győri Kiskedvencek Klub elnevezésű Facebook csoportban közzétesszük.

A pályázat feltétele: csatlakozás a Facebook-oldalon található Győri Kiskedvencek Klub elnevezésű közösséghez.

Az állatot ábrázoló fotónál a pályázó garantálja, hogy a képet készítő az állat gazdája vagy az állat tulajdonosa hozzájárulását adta, a kép ezen pályázat kiírása szerinti felhasználásához. Ezzel kapcsolatban a pályázat kiíróját semmiféle felelősség nem terheli.
A pályázaton való részvétellel és a képek beküldésével a pályázó kijelenti, hogy a beküldött képek a saját alkotásai. Másnak nincs olyan joga, amely a képek nyilvános bemutatását kizárná vagy korlátozná. Elfogadja, hogy a pályázat kiírója a zsűri által kiválasztott beküldött képekből kiállítási célra művészi printeket készítsen, és ezeket kiállításon bemutassa. Elfogadja, hogy a pályázat népszerűsítése érdekében az alkotó nevének feltüntetésével a képeket nyomtatott és elektronikus sajtóban, portálon honorárium fizetése nélkül felhasználhassák. Tudomásul veszi, hogy a pályázat kiírója részére az alkotások bemutatása, nyilvánosságra hozása miatt semminemű honoráriumot nem fizet.

A pályázat díjazása:

- városrészenként (célterületenként) a legjobbnak ítélt fotók könyvjutalomban részesülnek.
- a zsűri által kiválasztott képekből a könyvtár virtuális fotókiállítást rendez.

A fotópályázattal kapcsolatos további kérdésekben felvilágosítás kérhető a gyorikiskedvencek@gmail.com  levélcímen.

A pályázat „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” (TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001) projekt keretében valósul meg.

2021.03.17