1128
Adj nevet és válassz könyvet!
Pályázati felhívás

Nevezd el Te a Győr belvárosában működő Lokálpatrióta Könyvesboltot, cserébe Győrhöz kötődő kiadványokból választhatsz, és a város 750-ik évfordulójával kapcsolatos ajándékaival is meglepünk!

A Lokálpatrióta Könyvesbolt a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárában működik, a Baross út 4. szám alatt. A kis üzletben Győrről, győriekről szóló műveket, városunkban megjelent albumokat, köteteket, és győri szerzők tollából származó írásokat találunk.
Ha nem múltál el még 35 éves és van egy fiatalos, lendületes névjavaslatod, ami jól tükrözi a könyvesbolt küldetését, ami frappánsan érzékelteti, hogy az itt fellelhető könyvek nekünk, rólunk szólnak, küldd el e-mailben! 
A 9 tagú zsűri által legjobbnak tartott legjobb névjavaslat beküldője értékes könyvek közül választhat a Könyvesboltból és egyéb, az évfordulóval kapcsolatos ajándékokkal is meglepjük.
A névjavaslatokat az info@gyorikonyvtar.hu e-mail címre várjuk.
A levél tárgya legyen: Adj nevet és válassz könyvet!
A pályázók a beküldéssel egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyertes ötletet ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja a pályázat meghirdetője.
Ha a nyertes nevet többen is javasolják, akkor a beküldés sorrendje dönt a beküldők között.

Jogi tájékoztatónk itt tölthető le.

A kreatív ötleteket 2021. január 31. 0:00 óráig várjuk.

2021.01.15