379
Borsa Brown: Gyalázat és hit
Márné Tóth Krisztina ajánlata

borsa-brown-gyalazat-es-hit

Borsa Brown három sikersorozata után itt a következő: a Gyalázat című trilógia, amely az amish közösség titokzatos életébe enged egy kis bepillantást. Én még csak egy könyvét olvastam a magyar írónőnek, azt tetszett, de ezt a könyvet inkább a téma alapján választottam.

Mindig is érdekelt az amishok rejtélyes világa. Ők egy zárt, konzervatív keresztény közösség az USA-ban, akik a saját szabályaik szerint élnek. A történet főszereplője egy fiatal amish lány, Dorothy, aki szerelembe esik egy „világi” sikeres üzletemberbe, Gregory-ba, aki megpróbálja felvásárolni az amishok piacát. De persze megjelenik egy kis csavar is, a Samuel nevű amish fiú személyében.

Nagyon tetszett Borsa Brown stílusa, valamint, hogy mind a három szereplő szemszögéből megismerhetem a történetet. Mostanra már megjelent a sorozat összes része – Gyalázat és hit, Gyalázat és szenvedély, Gyalázat és szerelem –, úgyhogy akár egyszerre is kiolvasható. Van bennük ismeretterjesztés, vallásosság, szerelem, szex, izgalom, így minden adott egy jó kis olvasáshoz; én úgy érzem, megkaptam tőle, amit vártam.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.12.15