89
Győri Könyvtári Napok
Köztünk élő irodalom - Zrínyi 400 rejtvényfüzet

A Győri Könyvtári Napok ez évi rendezvénysorozatához kapcsolódva könyvtárunk Köztünk élő irodalom - ZRÍNYI 400 címmel feladatsort állított össze Zrínyi Miklós születésének 400. évfordulója alkalmából a Zrínyi Miklós Emlékév keretében.

A kilenc fejezetben feldolgozott feladatanyag szerteágazó betekintést nyújt Zrínyi Miklós korának világába, kiemelkedő életpályájába, sokszínű munkásságába és méltató emlékezetébe - mindezt a legújabb kutatások fényében. A feladatsor összeállításában a szaktudományos megközelítés mellett erős hangsúlyt kapnak az egyes művészeti ágak is. A feladatokat színes térképmelléklet egészíti ki. A füzet nyomtatott változata hozzáférhető könyvtárunk részlegeiben, letölthető változatát pedig megtalálhatják honlapunkon a Szabályzatok, letöltések menüben, a Letölthető dokumentumok között.
A beadási határidő: 2020. október 31. A legjobb megoldásokat oklevéllel és ajándékkönyvvel jutalmazzuk. A részletes felhívás a feladatsor bevezetőjében található. Tartalmas szellemi kikapcsolódást és sikeres részvételt kívánunk! További információ: Tel.: 96/516 676, 96/328 022; E-mail: vetelkedo@gyorikonyvtar.hu

2020.10.07