378
Ölelj meg és ölj
Galambos Krisztina ajánlata

olelj-meg-es-olj

Albert Stockwell (Rufus Sewell) egy nap arra megy haza a munkából, hogy feleségének hűlt helye, csupán egy üzenet maradt utána. Nancy (Maria Bello) mindössze annyit ír, hogy elutazott a barátaihoz, ám napok múlva sem jelentkezik. A nő az interneten akadt rá "megmentőjére", Louis Farley (Jason Patric) személyében. Nancy és Louis, a két sebzett lélek, tökéletesen kiegészítik egymást: az egyik szeret fájdalmat okozni, a másik szereti, ha kínozzák.

A perverz szexuális együttlétekkel kecsegtető e-mail váltások után végre találkoznak, és Nancy abban bízik, hogy Louis eljuttatja őt a végső fájdalomhoz, ami örökre megszabadítja a szenvedéstől. Albert mindeközben csak vár, és megpróbálja megérteni, mi történhetett, hogy mentse, ami még menthető.

A svéd rendező, Johan Renck első nagy játékfilmje ez, mert előtte csak videoklip válogatásokat, illetve tv sorozatokhoz egy-egy epizódot rendezett. A női főszereplő a szépséges Maria Bello, akinek már több nagy film is a nevéhez köthető, úgy mint az Erőszakos múlt, World Trade Center vagy a Sakáltanya. A másik két szereplő sem ma kezdte az ipart, igaz, Rufus Sewell inkább karakterszínészként vált ismertté, és mindig főgonoszt játszott, de ezúttal nem ő a rosszfiú...


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.04.03