436
Ozsvárt Tamás (szerk.): Győrszol
Lengyel Adrienn ajánlata

ozsvart-tamas-gyorszol

A jubileumi kiadvány a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt., Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata közszolgáltató vállalatának hiteles krónikája 2009-es alapításától napjainkig Ozsvárt Tamás szerkesztésében. A Győr-Szol Zrt. folyamatosan jelen van a győri lakosok mindennapjaiban, ők felelnek a városban a távhőszolgáltatásért, a közterületek tisztaságáért, az önkormányzati albérletekért, parkolásért, de a piacokért és a temetőkért is.

A vállalat rendkívül széles körű tevékenységét több városüzemeltetési jogelődtől örökölte, amelyek működési történetéről is megemlékezik a kötet. Megismerhetjük az egyes üzletágak munkáját a vezetők interjúiból, és külön fejezet mutatja be a Győr-Szol Zrt. leányvállalataiként működő cégeket, mint pl. többek között a Győr+ Média Zrt. vagy a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. feladatait. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra; ahol tudnak, segítenek, szívesen állnak a jó ügyek mellé, és kiemelt figyelmet fordítanak a sportra, a Győr-Szol TC számtalan sportolási lehetőséget biztosít a dolgozók számára.

A tíz év történetét felölelő színes évkönyvből olyan érdekességek is megtudhatók, hogy hány kilométer hosszú a győri távhővezeték, vagy hány köbméter szemetet szednek össze a társaság dolgozói a város köztereiről, s egyben megismerhető az elmúlt 10 év alatt Győr város közterületi megújulása, fejlődése is. A kötetet számtalan csoportkép zárja, amelyek bemutatják, milyen sok ember munkálkodik nap mint nap azon, hogy zökkenőmentesen működjön a közszolgáltatás Győrben.


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.03.31