474
Chillout: Mokka Lounge 3.
Galambos Krisztina ajánlata

mokka-lounge-3

A Karmatronic Records világszinten is előkelő helyen jegyzett, többféle zenei stílust felvonultató válogatáslemezének harmadik darabja, a Mokka Lounge 3. ismét remek szórakozást ígér a műfaj kedvelőinek. A korong tartja magát a Mokka étterem által képviselt, keleties hangzású, sejtelmes hangulathoz. A lounge olyan háttérzene, ami kikapcsolja a bennünk lévő feszültséget, és tökéletes hátteret szolgáltat a beszélgetésekhez, illetve szórakozáshoz.

Az évezred elején új divatszóval lepték meg a világot a marketingesek, ez lett a lounge. Azóta éttermek, bárok, zenei produkciók is magukra húzták a modern, határokat könnyedén átívelő, kozmopolita érzést, gondtalan életet sugárzó stílust, majd szépen lassan beszivárgott az otthonokba is.

A Mokka Lounge 3. fő sajátossága, hogy ismét kizárólag magyar producerek munkái találhatók rajta. A válogatáslemezt az olasz-magyar producer, Achilles Sparta, a Karmatronic duó egyik tagja mixelte egységes egésszé, akinek egyébként a sorozat második darabjának válogatását és mixelését is köszönhetjük. Achilles a következőket nyilatkozta a lemezről: „Olyan nemzetközi lounge válogatást szerettünk volna ismét készíteni, amin kizárólag magyar művészek szerepelnek. Fontos számunkra a magyar zene nemzetközi terjesztése, és a lemezen szereplő előadók már most külföldön is ismert és elismert zenészeknek számítanak.”

A lemez egy sejtelmes világba kalauzol minket, tökéletes kikapcsolódás a hétköznapokra vagy akár buli után, de lelazít vezetés közben, és biztos telitalálat otthon hallgatni a fotelből is.

Tracklist:
01. Mokka Intro
02. Karmatronic feat. Leaf: Must Have Been
03. Zoohacker feat. Virág: The Call
04. gero: 6 Feet Under
05. Anima Sound System: World At War (Karmatronic Remix)
06. Zagar: Sounds And Lights (Mokka Lounge Remix)
07. Tomee: Without You Part 2.
08. Zoohacker feat. Virág: Without Me
09. Balkan Fanatik: Elment az én rózsám (Zoohacker Folk Tronic Remix)
10. Byrd feat. Mérei Anita: Sej kertemben
11. Hamvai PG & The FlameMakers: Summer Vibe (Chill Out Remix)
12. Eat Me: Lazy Song
13. Miditronic feat. Tomee: Mokka Life 3.
14. Krash: Édesanyám
15. akama: Akama World (Mokka Lounge Remix)
16. Balkan Fanatik: Azt gondoltam, eső esik
Bonus track: John Wave: So Mojito


Megtekintés az Online Katalógusban

2020.01.10