441
Angela Weinhold: Közlekedj okosan!
Polczer Adél ajánlata

angela-weinhold-kozlekedj-okosan

Kisgyermekek számára az utca nyüzsgése, a forgalom lüktetése, a közlekedés zajai vonzóan izgalmas, de különösen veszélyes világ, melynek legfontosabb szabályaival mielőbb meg kell ismerkedniük. A népszerű sorozat újra megjelent darabja játékos formában avatja be az ifjú olvasót a közlekedés rejtelmeibe, hogy bátran és biztonságosan lehessen a forgalom résztvevője.

Brúnó medve vezetésével megtudhatjuk, hogyan kelhetünk át szabályosan az úttesten, mit jelentenek a leggyakoribb közlekedési táblák, és hogyan viselkedjünk utasként. A kihajtható ablakok segítségével azonnal ellenőrizhető, hogy vajon ki közlekedik az úton megfelelően, és ki szabálytalanul, s a kíváncsi lurkó bekukkanthat akár a járókelők csomagjaiba is.

A kedvelt sorozat, a Mit? Miért? Hogyan? újabb darabját a felnőttek is együtt lapozhatják gyermekeikkel. A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.11.19