2179
Arnold Szilvia és Arnold Viktória: Piskóta
Dákainé Szenczi Ilona ajánlata

arnold-szilvia-viktoria-piskotaBármily hihetetlen, nem egy sütemény receptet, hanem egy kis plüssmackóról szóló könyvet tart kezében az olvasó. Piskótának különös kalandban volt része. Beesett az ágy alá, ahol összetalálkozott Pókerrel, aki pókfonalával az ágy lábához kötözte őt. A plüssmackó egész nap várja kis gazdáját, Lilit, hogy végre kiszabadítsa őt. De minden hiába…

Sem Lili, sem a szülei nem találnak rá, pedig mindenütt keresik. Piskótának tele van a szíve fájdalommal, és ezt egyedül Pókerrel tudja megosztani. S végül: "Piskóta rájött, hogy a szeretet mindenképpen és minden körülmények között jó dolog, és nemcsak annak jó, akit szeretnek, hanem annak is, aki szeret. Aztán meg kimondottan úgy látta, annak jobb, aki szeret. Nagyon szerencsésnek érezte magát, amiért ennyire tud szeretni, és a jövő sem rémítette annyira."

Közben Lili többi játéka is megtudta, mi történt Piskótával. Mindannyian azon tanakodtak, vajon melyiküket választja majd Lili a plüssmackó helyett. Hirtelen váratlan esemény történik. Póker meghallja, amint Lili édesanyja arról beszél, hogy Lilinek új játékra lesz szüksége. Ettől a hírtől mindannyian megrémülnek, és végül elhatározzák, hogy segítenek Piskótának.

Hogyan kerül elő Piskóta? Melyikük lesz az, aki még az életét is kockáztatja a plüssmackó kiszabadulásáért? Mindezt megtudhatod, ha elolvasod Arnold Szilvia és Arnold Viktória kedves, szomorú és szeretettel teli meseregényét!


Megtekintés az Online Katalógusban

2017.08.29