439
A kis hableány - A kezdet kezdete
Tolnai Gáborné ajánlata

a-kis-hableany-a-kezdet-kezdeteWalt Disney egyik legnépszerűbb, legbájosabb hőse Ariel. Most végre megtudhatod, hogyan kezdődött a kis hableány története. Hosszú-hosszú évekkel azelőtt, hogy találkozott Eric herceggel, és kisétált vele a partra, Ariel (Vágó Bernadett hangján) a nagy Triton király (Perlaki István hangján) hét imádott lányai egyikeként éldegélt a tenger mélyén. Ám nehéz idők jártak, a király ugyanis kitiltotta a zenét a birodalomból!

Ariel nem hagyhatta ennyiben a dolgot: elhatározta, hogy hat bohókás nővére és hűséges barátai, Sebastian (Vass Gábor hangján) és Ficánka (Czető Ádám hangján) segítségével visszacsempészi a zenét és a barátságot Atlantikába.

Lélegzetelállító látvány és hihetetlen meglepetések várnak rád a mesében, amelyet a család minden tagjának ajánlok. Szente Vajk magyar dalszövegei igazi családi mozivá varázsolják A kis hableány - A kezdet kezdetét, amely 18 évvel az eredeti történet Disney-verziója után készült el, hogy elkalauzoljon bennünket az előzményekhez!


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.07.26