414
Változó szerelem
Csonkáné Horváth Éva ajánlata

valtozo-szerelemA második osztályos Juli Baker (Madelaine Carroll) három dolgot szeret igazán az életben: a fákat, akikről meg van győződve, hogy szentek (főleg kedvenc platánja); a csirkéket, akiket otthon nevelget a hátsó kertben; valamint az osztálytársát, Bryce Loskit (Callan McAuliffe), aki első látásra elbűvöli; el is határozza, hogy meg fogja csókolni. Legnagyobb bánatára a gátlásos fiú nem viszonozza az érzelmeit.

Igazság szerint ő Julit kifejezetten furcsának találja, hisz miféle lány az, aki tyúkokkal foglalkozik (a házi tojásokat ajándékba viszi a fiúnak, amit ő mindig kidob) vagy képes felmászni egy fa tetejére, csak hogy megmentse a kivágástól.

Nyolcadik osztályra azonban minden megváltozik. Bryce egyre érdekesebbnek és vonzóbbnak találja Julit, a lány viszont egyre inkább meg van győződve arról, hogy Bryce gyönyörű kék szemei csak egy üres, unalmas tekintetet rejtenek...

Rob Reiner rendező bájos, kedves, romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen és mit jelentenek egymás számára.


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.06.28