896
Zárva lesznek egyes könyvtáraink
Életbe lép a nyári nyitvatartás is

leallas_cs

Számítástechnikai átállás miatt a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér könyvtári szolgáltatásai június 15-től 29-ig szünetelnek, ez azt jelenti, hogy KÖNYVTÁRAINK TÖBBSÉGE ZÁRVA tart. Kérjük, látogatásukat ennek ismeretében időzítsék, és gondoskodjanak elegendő olvasnivalóról! Egyes fiókkönyvtáraink azonban ekkor is nyitva lesznek, és a kölcsönzés sem szünetel. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre meghirdetett rendezvényeink nem maradnak el, ezekre ezen időszakban is szeretettel várjuk Önöket!

A Gyárvárosi Fiókkönyvtár, a Szentiváni Fiókkönyvtár és a Szigeti Fiókkönyvtár a szokott rendben fogadja olvasóit, mert itt még a hagyományos módon, manuálisan történik a dokumentumok kölcsönzése. Fedezzék fel ezeket a kis könyvtárakat, az ott található könyvgyűjteményeket, lapozgassák az újságokat és magazinokat!

Ne feledjék, hogy hamarosan életbe lép intézményünk nyári szolgáltatási rendje is, azaz a Gyermekkönyvtár, a Kisfaludy Károly Könyvtár és a Központi Könyvtár, a szombati nyitvatartása június 8-tól augusztus végéig SZÜNETEL!

2019.06.03