464
Patricia Mennen: Az építkezésen
Polczer Adél ajánlata

patricia-mennen-az-epitkezesenMi történik egy építkezésen, és kik dolgoznak ott? Mennyi ideig épül egy ház? Milyen járművekre van szükség egy építkezésen? Hogyan épül az autópálya? Micsoda nyüzsgés van az építkezésen! A sok-sok ember és a rengeteg gép azonban meghatározott tervek szerint dolgozik. Nyomon követhetjük egy ház építését az alapozástól az átadásig. Megtudhatjuk, melyik szakembernek mi a feladata, és milyen eszközökkel dolgozik.

Ellátogathatunk egy parkolóház építkezésére, egy régi ház felújítására és egy autópálya építésére is. A titkos ablakok segítségével bepillantást nyerhetünk az utak alá, a gépek belsejébe, és még számtalan érdekes dolgot is felfedezhetünk.

A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat (Mit? Miért? Hogyan?) kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.03.19