116
Alternatív: Margaret Island - Egyszer volt
Tolnai Gáborné ajánlata

margaret-island-egyszer-voltHárom bátor, lelkes és tehetséges fiatal kell egy igazán jó, egyedi hangzású lemezhez, ami valódi felüdülés az egymásra hajazó, divatosnak titulált zeneszámok között, ami mindenhonnan a nyakunkba zúdul, ha akarjuk, ha nem. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alkotta Margaret Island mindhárom fenti jelzőnek megfelel. Bátrak, mert kockáztatni mertek egy, a magyar közönség számára kevésbé ismert stílussal, amikor a folk-pop irányába indultak. Lelkesek, hiszen nem a hírnév vagy a pénz, hanem a zene szeretete vezérli őket. Tehetségükről pedig mindenki meggyőződhet első nagylemezüket hallgatva.

S ha csak a kíváncsiság vezérelt a Margaret Island felfedezésében, dalaikba akkor is könnyen beleszeret az ember. Amellett, hogy veszélyesen fülbemászóak, olyan témákról szólnak, amelyekkel mind azonosulni tudunk.

A 2015 őszén Egyszer volt címmel megjelent első nagylemezük összegezve egyfajta felnőtté válást, a gyermekkor lezárását szimbolizálja, amelyről nehéz lenne kedvenc dalt választani, hiszen az egész albumot áthatja, hogy az alkotók szívüket-lelküket beleadták a végeredménybe. Élj, ne csak létezz – erre buzdít az Érezd jól magad, az Eső című dalt hallgatva már nem is tűnik olyan komornak a borús időjárás, a Nem voltál jó pedig rávilágít, hogy kár olyanért küzdeni, aki nem érdemel meg. A lemezen közreműködnek: Verók Tomi, Koltay Kurszán, Gerendás Dani, Szalay Dani és Sárkány Berci.

Tracklist:
01. Bolyongó
02. Eső
03. Szép vagy kívül
04. Csillagtalan
05. Nem voltál jó
06. Minden felhő feat. Lóci
07. Érezd jól magad
08. Csönded
09. Nem lesz mindenkor így
10. Ringató
11. Egy lány sétál a domboldalon
12. Egyszer volt

Megtekintés az Online Katalógusban

2019.03.15