409
Darren Shan: A Halál Próbái
Galambos Krisztina ajánlata

darren-shan-a-halal-probaiDarren Shan A Halál Próbái című könyve a Darren Shan regényes története tinihorror regényfolyam 5. része. A Próbák: a halál tizenhét neme, hacsak nem veszi pártfogásába végrehajtóját a vámpírok szerencséje. Darren Shannek öt félelmetes próbát kell kiállnia, hogy bizonyítson a vámpírok klánja előtt, vagy útja egyenesen a Halál Termébe vezet. De a Vámpírok Hegye titkos veszedelmeket rejt. Baljós erők gyülekeznek a sötétség leple alatt. A vérontás és árulás e lidérces honában még a halál is megváltás lehet...

A regényfolyam a manapság oly divatos tinihorrror műfaj legismertebb és legkedveltebb darabja, a világon mindenhol hatalmas rajongótábora van, s ez nem véletlen, hiszen a szerző igyekszik a hosszúra nyúló történet minden kötetében fenntartani az érdeklődést. Éppen ezért unalmasnak egyáltalán nem nevezhető, ráadásul az eredetiség, egyediség is a mű erényei közé tartozik.

Akik ismerik az első négy kötetet, azoknak nem kell ajánlanom, ők maguktól is el fogják olvasni, azok pedig, akik most ismerkednek Darren Shan borzongató sztorijával, azok jól teszik, ha az első könyvvel kezdik, a Rémségek cirkuszával. Jó szórakozást!


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.01.22