652
Nejem, nőm, csajom
Márné Tóth Krisztina ajánlata

nejem-nom-csajomNégy nő, négy szerelem, négy sírós-nevetős kapcsolat. Helgának, a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószobája küszöbén. Vera, a családanya nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Szilvi, a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy szwinger parti kellős közepén találja magát. Flóra pedig nyomozni kezd exrendőr bátyja segítségével, hogy megtudja hittantanár férjének féltett titkát. Egy dolog közös bennük: mindannyian a boldogságot keresik. De az életben semmi sem az, aminek látszik.

A Nejem, nőm, csajom négy nő, négy szerelem történetét meséli el sok humorral. Igazán csajos, humorban és groteszk játékban bővelkedő alkotás. A főszerepekben Schell Judit, Gubík Ági, Lovas Rozi, Tompos Kátya, Rudolf Péter, Stohl András, Mészáros Béla és Keresztes Tamás látható. A rendező Szajki Péter első filmje, az Intim fejlövés kapcsolati zűröket férfiúi szemszögből bemutató mozi után most az ellenkező nem képviselőinek aspektusából mazsolázik ugyanarról.

A „testvérfilm” csajos szórakoztatást ígér, amelyre biztosíték lehet a női dominancia a forgatókönyvírásban is. Szajki Péter ugyanis eleinte még egyedül írta a történetet, de párja, Vörös Adél annyiszor szólt bele a sztoriba, mondta el, hogy mit gondolnak és hogyan beszélnek a párkapcsolatokról a nők, hogy végül kinevezte társ-forgatókönyvírónak.


Megtekintés az Online Katalógusban

2019.01.18