1261
Nyerj olvasással!
A Pagony Kiadó felhívása

nyerj_olvasassal_pagony_kiado_cs

Minden olvasni szerető szülőben felmerül a kérdés: Hogyan kedveltesse meg a könyveket a gyerekkel? Miként motiválhatja az olvasásra? Hogyan válhat a csemete önálló olvasóvá? A Pagony Kiadó legújabb akciójával ehhez próbál segítséget nyújtani.

A kiadó szakértőgárdája kortárs szerzők kisgyermekeknek szánt köteteiből állított össze egy sajátságos csomagot. A Most én olvasok! sorozatban négy nehézségi szintet képviselő köteteket jelentettek meg négy szerzőtől: Berg Judittól, Finy Petrától, Kertész Erzsitől, Igaz Dórától és Gévai Csillától.
A Most én olvasok! - könyveket többféleképpen is olvashatják a kisiskolások. Az első módszer, hogy szerzőt és ezzel együtt történetet választanak a gyerekek és egy szerzőtől egymás után végigolvassák a négy szintet. Vagy végigolvasnak az 1. szintről pár könyvet, így egészen biztosan megalapozzák az olvasástechnikai tudásukat, majd utána lépnek a 2., 3. és 4. szintekre. Ez a módszer nagyon magabiztos és sikeres olvasókat nevel ki. A lassú és szilárd tudásra vágyó vagy lassabban, nehezebben tanulóknak ajánlják ezt az olvasástanulási lehetőséget! 
A nyereményjáték augusztus 20-ig tart. A további részleteket itt olvashatják.

2018.08.09