3350
Kellékfeleség
Hatvaniné Ragány Klára ajánlata

kellekfelesegAdam Sandler vígjátékait felesleges bemutatni azoknak, akik legalább egyet láttak már tőle. A folyamatos poénkodások, beszólogatások, abszurd helyzetek csőstül dőlnek, amit mindig csak súlyosbítanak a szereplők ballépései. Az aktuálisan legismertebb nevettető Kellékfeleség című filmje is pontosan beleilleszkedik a tőle megszokott stílusba: Danny (Sandler) plasztikai sebész, magánéletében nőcsábász, aki nem átallja minden alkalmi partnerét egy álházassággal átverni, hogy megmeneküljön – a kapcsolat folytatását elkerülendő – a kínos magyarázkodásoktól.

Amikor pedig feltűnik a színen élete szerelme, akkor kénytelen csinos titkárnője, Katherine (Jennifer Aniston) segítségét kéri hazudozásai fedezéséhez. Sajnos azonban a gondok csak gyűlnek, a valótlanságok halmozódnak, egyre többen kavarodnak bele a hazugságok mind értelmetlenebb rendszerébe.

Főhősünk hogyan mászik ki ebből a csávából? Megszerzi-e a hőn áhított lányt? Egymásra találnak-e a szerelmesek? Nem áruljuk el, de annyit garantálunk, hogy maga az út rendkívül mulatságos lesz, és kellemes kikapcsolódást fog nyújtani egy hosszú, fárasztó nap végén.


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.05.04