3513
Pamela Lyndon Travers: A csudálatos Mary visszatér
Márné Tóth Krisztina ajánlata

p-l-travers-a-csudalatos-mary-visszaterA keleti széllel érkezett meg hajdanán a Banks családhoz a „csudálatos” dadatündér, hogy sok varázslatos kaland után, legalább olyan titokzatosan, mint ahogy érkezett, búcsút vegyen. De Jane, Michael és az ikrek soha nem hitték, hogy örökre távozott. S igazuk lett. Egy nap, miközben meggyötört apjuk a rendetlen házból már egyenesen Afrikába készülődik, sárkányeregetés közben furcsa jelenségre figyelnek fel.

Sárkányuk helyett a felhők közül egy szikár kis figura ereszkedik alá. Hóna alatt a jól ismert papagájfejű ernyő, kalapján is ismerősek a százszorszépek – Mary Poppins visszatért. S vele visszatér minden, ami személyét körülveszi. A Cseresznyefa utcai ház újból titokzatos események színhelye lesz, és a gyerekek hétköznapjai ismét megtelnek a tündérmesék varázslatával...

Kossuth és a Mojzer Kiadó 2015-ben jelentette meg Pamela Lyndon Travers A csudálatos Mary Poppins című művének folytatását hangoskönyvben Borbás Mária fordításában és a győri illetőségű Polyák Lilla előadásában.

Előadja: Polyák Lilla
Teljes játékidő: 390 perc
Formátum: MP3


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.05.04