993
Ben Boden: Akvarisztika gyerekeknek
Máté Zsófia ajánlata

ben-boden-akvarisztika-gyerekeknekVáltozatos víz alatti kert, színes halak – egy akvárium berendezésével a gyerekszobádba varázsolhatod a természetet. Segítségével megfigyelheted a halaidat, sőt akár szaporíthatod is őket. Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan alakíts ki a halaid számára megfelelő életteret, ahol jól érzik magukat. Az akvaristáknak van némi tennivalójuk, hogy a halak és a növények jól fejlődjenek: rendszeresen etetni kell az akvárium lakóit, cserélni a vizet, figyelni a vízminőséget, valamint fontos az akvárium tisztítása is.

Ha elolvasod ezt a könnyen érthető kötetet, szórakozva tudhatsz meg mindent az akvárium berendezéséről és a helyes halgondozásról. A legfontosabb tudnivalókat és jó tanácsokat, színes háttérrel kiemelve, könnyen megtalálod. A három fejezetből álló könyv (A víz alatti világ, A halakról, Az akvárium gondozása) 131 színes fotóval mutatja be többek között a legszebb akváriumi halakat és növényeket.

A Saxum kiadó gondozásában megjelent 76 oldalas kötetet tárgymutató zárja, melynek segítségével még a latin elnevezésű halak leírását is könnyedén megtalálod. Ha követed a könyvben leírt tanácsokat, nem csak ismeretekkel gazdagodsz, de a végén saját akváriumodban is gyönyörködhetsz.


Megtekintés az Online Katalógusban

2018.04.17