2233
Valentin napi ajánlók
Zsebkendőt elő!

02-14balint_cs

Kollégáink Valentin napi ajánlókat állítottak össze minden idők legnépszerűbb romantikus regényeiből, szerelmes filmjeiből és andalító muzsikáiból! Február 14. a romantikus érzelmek, a szerelem kifejezésének napja. Töltsék kellemesen, kedvesükkel édes kettesben ezt a napot! Ehhez kínálunk kitűnő könyveket, remek zenéket és jó filmeket.

Bálint nap, azaz Valentin nap hazánkban 1990 óta fontos dátum a szerelmesek számára, hiszen. a romantikus érzelmek, a szerelem kifejezésének napja. Megpróbálja kifejezni mindazt, ami kifejezhetetlen, szavakba formálni, amit talán csak egy szimbolikus nyelv képes megértetni, megmutatni a szívnek szívvel való találkozását. Ezért használja ki ezt a napot, a szerelem ünnepét arra, hogy kimutassa mindazt, amit érez, azzal szemben, aki az Ön számára a legfontosabb a világon! Teremtse meg a hangulatot egy szép szerelmes zenével, könyvvel, filmmel az érzelmei kifejezéséhez!

Az ajánlókat az alábbi linkre kattintva tölthetik le. A listán szereplő műveket könyvtárunkban megtalálhatják és kikölcsönözhetik.

2018.02.02